kjeld andresen

SKEJTEN ...ET STYKKE DANSK URNATUR

Kjeld Andresen (1946 - )

 

Kjeld er blevet pensionist i 2008 efter 20 års tjeneste i FN med stilling af "Senior Regional Telecommunications Officer", de sidste 5 år i Sri Lanka, som så var base for mange tjenesterejser i hele Fjernøsten. Kameraet var en trofast ledsager, Kjeld har nemlig fotograferet i 50 år, også mens han var udstationeret i Rusland, Balkan og Afrika. Det har givet mange billeder fra steder, hvor turister normalt ikke kommer. Nu er han bosat i Stensved på Sydsjælland, men møder trofast op til møderne i Maribo Fotoklub.

 

Klik på billederne for større format !

Niels Skovgaard – Maler · Billedhugger · Keramiker · Illustrator

Særudstilling: 25. januar – 28. april 2019

 

Årets første særudstilling sætter fokus på en talentfuld, nysgerrig og alsidig kunstner. Niels Skovgaard (1858-1938), der var yngste søn af landskabsmaleren P.C. Skovgaard.

Med mere end 140 kunstværker og genstande fra offentligt og privat eje fra ind – og udland præsenterer særudstillingen et bredt udsnit af Niels Skovgaards omfangsrige og mangfoldige virke. Udstillingen, der sker i samarbejde med Skovgaard Museet og Vejen Kunstmuseum, ledsages af en stor og flot illustreret antologi om kunstneren på både dansk og engelsk.

SIDSTE NYE UDSTILLING PÅ FUGLSANG KUNSTMUSEUM

 

 

Ege Ekspeditioner

 

11.juni - 30.august 2015

 

 

 

 

Bliv medlem af museets venneforening

Mange billeder fra Skejten, men også Samsø, Lolland, Færøerne, Frankrig m.v. er repræsenteret.

Efter fernisagen er udstillingen åben alle fredage kl. 14-17. Der er gratis adgang.

genoprettet 2015. Copyright Skejten. Webmaster: Hans Duggen